Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop
Kurv

Mini Cart

Thrasher

Thrasher kom til verdenen i 1981, som et seriøst bud på fremtidens måde at føre skateboarding ud til folket. Mærket blev oprettet af Kevin Thatcher, Eric Swenson og Fausto Vitello, som hurtigt fik adgang til High Speed Productions. High Speed Productions gjorde det nu muligt at publicere magazinet. Hele magazinet sværmer om en atmosfære af Skateboarding, musik og generelt omkring kreative emner. Thrasher er, blandt andet, kendt for deres verdensomspændende serie: "Hall of Meat" som, samt andet, indebærer oplevelser fra Pro skateboarders forskellige styrt.

Læs mereLæs mindre
Gitter Listen

6 Emner

Sæt Nedadgående Retning
 1. Thrasher Hue Gonz Logo Pattern
  -20%
  Thrasher Hue Gonz Logo Pattern
  Special Pris 215,20 DKK Regelmæssig Pris 269,00 DKK
 2. Thrasher Flame Sweatshirt Black
  -17%
  Thrasher Flame Sweatshirt Black
  Fra 499,00 DKK Regelmæssig Pris 599,00 DKK
 3. Thrasher Griptape fra MOB Flame Logo Sort 9 x 33"
  -23%
  Thrasher Griptape fra MOB Flame Logo Sort 9 x 33"
  Special Pris 99,00 DKK Regelmæssig Pris 129,00 DKK
 4. Thrasher Flame Logo T-Shirt Børn Sort
  -17%
  Thrasher Flame Logo T-Shirt Børn Sort
  Fra 249,00 DKK Regelmæssig Pris 299,00 DKK
 5. Thrasher Flame Logo T-Shirt Børn Hvid
  -17%
  Thrasher Flame Logo T-Shirt Børn Hvid
  Fra 249,00 DKK Regelmæssig Pris 299,00 DKK

Skatertøj fra Thrasher Californien

Thrasher Magazine fra Californien designer fedt skater tøj med det ikoniske flammelogo, men laver selvfølgelig også andre seje print. Udvalget af Thrasher bliver større og større og som noget nyt har vi også Thrasher til børn, hvor udvalget er t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer.

Skateboarding er for alle, drenge og piger i alle aldre og det samme gælder for Thrashers tøjkollektion i unisex størrelser som er farverige t-shirts, crewnecks og hættetrøjer også kaldet hoodies. Skal du have skiftet dit skateboard griptape, så kan du købe et sejt griptape med Thrasher flammelogo hos Justcool.

Har du mod på at prøve andre skills på dit skateboard end du er vant til, så tjek Thrasher Magazine på YouTube hvor du kan blive inspireret af de sygeste tricks og stunts. Men lov os at du bruger beskyttelse hvis du udfører deres tricks. Skaterhjelm, albue, knæ og håndledsbeskyttere er næsten et must.