FRI FRAGT og RETUR over 399,- med GLS Pakkeshop

Isskøjter til hele familien

Det er ikke kun isskøjter til børn som er populære længere, mange voksende går også med på isen når det bliver koldt. Uanset om du er begynder eller erfaren har vi de rigtige skøjter på tilbud til dig, for kvalitets skøjter behøver ikke koste en formue. Du finder både Kunstskøjter og Hockeyskøjter i vores store udvalg herunder og de kan alle bruges såvel udendørs som inde. Har du ikke brug for et par helt nye, så kan du måske bruge nogle af vores reservedele til isskøjter, ligesom slibing af knivene tilbydes hvis de er blevet lidt trætte. Er du i tvil om hvilken størrelse du skal bruge så kontakt os endelig før købet, så vejleder vi dig bedst muligt og sikre du ikke skal returnere skøjterne.

Læs mereLæs mindre

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

Vores Ishockey skøjter til børn er justerbare, hvilket giver mulighed for og have de samme skøjter flere vintre i træk.

Alle kunstskøjter og hockeyskøjter er semi slebet hvilke vil sige at de godt kan bruges fra start, men vi vil klart anbefale at skøjter slibes inden brug. En nyslebet og skarp klinge giver en perfekt opbremsning og et hurtigere skøjteløb. Husk jævnligt at få dine skøjter slebet og vigtigt at du aftørrer dine skøjter hvergang du har brugt dem, så klingen ikke ruster.

Det er også vigtigt at du bruger skøjtebeskyttere når du ikke er på isen og feks lige skal hen og købe en is ????

Er du nybegynder så husk at spænde støvlen godt til inden brug så du får en fast og god støtte omkring anklerne, det samme gælder hvis du har dine børn med i skøjtehallen eller på søen.

Hvordan opstod ideen til Is skøjter

Oprindelig brugte man skøjter som transportmiddel, når frosten lukkede søer, hav og vandløb til om vinteren. I middelalderen brugte man dyreknogler som skøjte klinger og efterfølgende kom metalklingerne til verden. Fra da af blev skøjteløb en populær forlystelse blandet folket og skøjtehaller dukkede op overalt.

Udviklingen af skøjteløb til skøjtesport skete i løbet af 1800-tallet og tog for alvor fart efter amerikaneren Jackson Haine’s demonstration af kunstløbets og den nye skøjteklinges muligheder i 1864 hvor han blev national mester.