Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop
Kurv

Mini Cart

Levering

Afsendelse og levering

Alle ordre afsendes fra vores lager i Holbæk inden for 1-2 hverdage.

Står du og skal bruge en vare her og nu kan du altid kontakte os på 88 626 627 eller kundeservice@justcool.dk så du selv kan afhente den samme dag i Holbæk.

Justcool.dk er en 100% Dansk virksomhed - vi samarbejder med GLS og giver dig valget mellem levering til din hoveddør, pakkeshop eller afhentning.

Sporring af din pakke

i det øjeblik din ordre afsendes kommer der en mail med et sporringsnummer, det kan dog tage lidt tid før du kan følge din ordre hos leverandøren, typisk senere på aften.
 
Hvis din ordre ikke er ankommet 4 hverdage efter du har modtaget dit sporringsnummer, skal du kontakte os på kundeservice@justcool.dk eller telefon 88 626 627

Hvad koster forsendelsen?

Leveringsomkostninger varierer alt efter type, billigst er levering til pakkeshop hvor det er gratis på ordre over 499,-. Se alle priser efter du har indtastet din adresse under kundeoplysningerne i checkout.

Hvor sendes min ordre fra?

Din ordre bliver sendt fra vores lager i Danmark, alle de vare du finder på siden er på vores lager i Danmark med mindre det fremgår af vare teksten at det er en vare i restordre, det vil altid fremgå meget tydeligt hvis det er en vare der ikke er på lager hos Justcool.dk Der kan som alle andre steder ske fejl og det sker da også indimellem på vores lager, når de ske kontakter vi dig med det samme for enten at aflyse din ordre eller for at tilbyde dig et tilsvarende produkt.