Få din pakke leveret TIL DØREN - KUN 49,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop ved køb over 399,-

Rullesko

Rullesko er en sko hvor man har muligheden for at montere 1 eller 2 hjul i hælen af hver sko. Uden hjulene monteret er det et almindeligt par sneakers med god komfort, mens det med hjulene monteret bliver en form for rulleskøjte, hvor barnet kan suse afsted.


Montering og afmontering af hjulene sker med et klik system og kan foretages uden brug af værktøj. 

At rulle på rullesko kræver en speciel teknik, men det er forholdsvis nemt at lære og de fleste børn er 'flyvende' efter ganske få dage.
Begyndere anbefales at starte på en model med 2 hjul i hver sko, da balancen er bedre på disse. Efterhånden som barnet dygtiggør sig så kan det lille hjul af de 2 hjul fjernes, hvorved man har en sko der modsvarer modellerne med kun 1 hjul.

På youtube findes der talrige gode instruktionsvideoer og vi anbefaler den officielle træningsvideo fra Heelys europe: https://www.youtube.com/watch?v=IRkTTth1JM0

BEMÆRK at vi på det kraftigste anbefaler brugen af sikkerhedsudstyr når man ruller på Heelys. Farten bliver hurtigt rigtig høj og ujævnheder i underlaget kan forårsage kritiske situationer. Alt sikkerhedsudstyr forhandlet her hos JustCool er certificeret og det findes under fanen 'Skate' og underkategorien 'Beskyttelsesudstyr'.Rullesko har siden sin lancering været en global success og det altdominerende mærke på verdensmarkedet er Heelys, som også er det eneste mærke vi forhandler her hos JustCool. Heelys opfandt rulleskoen og de har fortsat patent på designet i størstedelen af verden.

1 til 24 af 40

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 40

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2