Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop
Om justcool.dk

Om Justcool.dk

Justcool ApS er en netbaseret butik, men samtiddig også en stor fysisk butik i Søborg hvor du kan købe de fleste af de varer du ser i webshoppen. Det er ikke muligt at bestille til afhenting i butikken på nuværende tidspunkt, men du velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål om varer i butikken på kundeservice@justcool.dk

Vi har adresse på Søborg Hovedgade 115 - 2860 Søborg, mens vores lager ligger på Ydervang 5, 4300 Holbæk


Vi var en e-mærket netbutik

Vi betaler ikke længere til E-handelsfondens e-mærke ordning. Du er nemlig allerede beskyttet mod svindel og misbrug af betalingskort igennem din egen bank. Vi samler kun på tilfredse kunder og vil gå langt for at hjælpe dig og løse eventuelle udfordringer undervejs. Ræk endelig ud til os, hvis du har de mindste problemer i forbindelse med købet!


Vi sætter kunden først

Vi ved at en god kunde er en tilfreds kunde, derfor bestræber vi os på at yde optimal service, og gøre dit besøg hos Justcool.dk så positiv en oplevelse som muligt.

Alle de produkter der sælges hos justcool.dk er kvalitets produkter, det står vi inde for. Vi kender de fleste af vore leverandører godt og har handlet med dem i mange år, derfor kan du trygt handle hos Justcool.dk

Har du spørgsmål til nogel af vores produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på kundeservice@justcool.dk.

God fornøjelse med Justcool.dk.