FRI FRAGT og RETUR over 399,- med GLS Pakkeshop
Kurv

Mini Cart

Sådan bytter du / får pengene retur

Generelt

Du har 90 dages fuld returret fra den dag pakken modtages.

I din pakke er vedlagt en returlabel til GLS, denne label er gratis for ordre over 399 kr. Er din ordre under 399 kr. koster denne returlabel 50 kr. som vi fratrækker det beløb du skal have retur for varerne. 

Ønsker du ikke at benytte vores returservice, er du meget velkommen til at sende pakken afsted til os med en transportør efter eget valg. Husk at pakken skal sendes MED omdeling. Vi afhenter ikke returpakker på depoter, pakkeshops eller posthuse. Adressen er: Justcool.dk, Ydervang 5, 4300 Holbæk

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten
1. Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
2. Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
3. Slibning af skøjter (Skøjter refunderes, men ikke slibningen).

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Det samme gælder, hvis du bruger den originale emballage som yderemballage og påsætter tape, returlabel eller lign. direkte på den originale emballage

Personlig indlevering
Ønsker du at komme forbi os er du velkommen i både butikken og på lageret.

Butik i Søborg
Justcool.dk
Søborg Hovedgade 115.
2860 Søborg

Åbningstider:
Mandag-Fredag: 12-17.30
Lørdag: 10-14.00

Lager - Holbæk
Rækmarken 6
4300 Holbæk

Åbningstider for aflevering:
Mandag-Fredag: 09.00-15.00

 

Reklamation - Defekt eller forkert vare?

Kontakt os med det samme på kundeservice@justcool.dk inden du sender varen retur. Sender du defekte vare retur uden foregående aftale, forbeholder vi os retten til at opkræve dig for en returlabel.

Send og et billede af fejlen / defekten samt udfyld en kort beskrivelse, så kan vi hurtigt hjælpe dig med en ny vare, eller få rettet fejlen.