Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop
Kurv

Mini Cart

Ombytning og retur - Sådan gør du

Generelt

Du har 90 dages fuld returret fra den dag pakken modtages.

Bemærk: Alle returvarer tilbagebetales til det ved bestilling benyttede betalingsmiddel af sikkerhedsmæssige årsager. Skal du ombytte en vare skal du derfor lægge en ny ordre på webshoppen, enten med det samme, eller efter du har modtaget en kvittering for modtagelsen af returpakken på e-mail.

I din pakke er vedlagt en returlabel så det er nemt for dig og returnere din pakke. Det koster 39 kr. og benytte denne returlabel, som vi fratrækker beløbet du skal have retur.

Ønsker du ikke at benytte vores returservice, er du meget velkommen til at sende pakken afsted til os med en transportør efter eget valg. Husk at pakken skal sendes MED omdeling. Vi afhenter ikke returpakker på depoter, pakkeshops eller posthuse. Adressen er: Justcool.dk, c/o Justsupreme ApS, Ydervang 5, 4300 Holbæk.

Du er også velkommen til og indlevere din returpakke personligt

Justcool - Port 2
Ydervang 5
4300 Holbæk
Åben: 9.00-14.00 alle hverdage.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten

  1. Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  3. Slibning af skøjter (Skøjter refunderes, men ikke slibningen).

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Det samme gælder, hvis du bruger den originale emballage som yderemballage og påsætter tape, returlabel eller lign. direkte på den originale emballage

 

Reklamation - Defekt eller forkert vare?

Kontakt os med det samme på kundeservice@justcool.dk inden du sender varen retur. Sender du defekte vare retur uden foregående aftale, forbeholder vi os retten til at opkræve dig for en returlabel.

Send og et billede af fejlen / defekten samt udfyld en kort beskrivelse, så kan vi hurtigt hjælpe dig med en ny vare, eller få rettet fejlen.