FRI FRAGT og RETUR over 399,- med GLS Pakkeshop
Kurv

Mini Cart

Supreme rollers
Supreme rollers

Supreme Rollers er kendt som en af de første danske producenter af rulleskøjter. Supreme Rollers produktion af rulleskøjter startede med side-by-sides i 1982. Siden da har Supreme Rollers side-by-side rulleskøjte - Turbo 33 - været ensbetydende med kvalitet til fornuftige priser. Efter succesen med side-by-side rulleskøjter er Supreme Rollers også begyndt at producere kunstskøjter og som noget helt nyt, justerbare inliners til børn. Hos Justcool fører vi hele Supreme Rollers produktudvalg, som du finder nedenfor.

Gitter Listen

37 Emner

Sæt Nedadgående Retning
  1. Cantop Kunstskøjte Hvid
    Tilbud
    Cantop Kunstskøjte Hvid
    Fra 429,00 DKK Regelmæssig Pris 499,00 DKK
Gitter Listen

37 Emner

Sæt Nedadgående Retning

Supreme Rollers er et dansk brand

Det opstod i 80’erne da der manglede en pendant til de klassiske Bauer rulleskøjter. Hvorfor ikke designe en let side-by side rulleskøjte i hård PU med 4 hjul og aluminiums understel. Ja som i nok kan gætte så blev navnet Supreme Rollers Turbo 33. Modellen findes også med nylon understel hvilket gør skøjten endnu lettere og bruges især af damer og børn. Tilbehøret til Turbo 33 er stort og farverigt og du kan friske dem op med følgende. 

Du kan få de fede Supreme Rollers hjul med LED lys eller i mange flotte farver, og gøre dem endnu mere personlige med snørebånd i 8 forskellige farver. Mange vælger også at tilvælge en ekstra bagbremse, som kan være utrolig pratisk i hverdagen.

Supreme Rollers er mere end Turbo 33 og formår hele tiden at udvikle nye og spændende skate produkter. 

Justerbare Inliners og side-by-side børnerulleskøjter fra Supreme Rollers kan fås fra størrelse 31-42.

Side-by-side rulleskøjter I faste størrelser til børn og voksne i rigtige tøsefarver kommer snart til butikken.

Is-skøjter er også en mulighed og som noget nyt kan du købe hockey og kunst skøjter til børn og voksne fra Supreme Rollers. Børne hockeyskøjterne er justerbare og kunstløberskøjterne fås fra størrelse 30-42

× UNDGÅ UDSOLGTE JULEGAVER Køb nu - Vi bytter frem til 31. Januar 2022!