FRI FRAGT og RETUR over 399,- med GLS Pakkeshop

Fodboldmål

Fodboldmål findes i mange størrelser og materialer og vi har de fleste! Skal du træne sparketeknik, målmandstræning eller bare spille til et mål, skal du vælge et stort mål. Er du mere til små hurtige driblinger og finte teknik skal du vælge små mål. Husk på at mange professionelle fodboldspillere startede med at spille til små mål på korte baner, hvilket giver mange boldberøringer og hurtigt spil. Så elsker du og være ude, så er fodboldspillet en god mulighed for mange timers leg og motion.

Læs mereLæs mindre
Vi kan ikke finde produkter som matcher sorteringen

Historie

Fodbold som er den største sportsgren i verden blev opfundet i England i 1800-tallet. I starten fandtes der mange måder at spille fodbold på og med flere forskellige regler. Men nogle universitetsstuderende indførte Cambridge reglerne som de første nedskrevne fodbold regler. Der er siden kommet mange ændringer og nye regler til fodboldspillet, men der har i alle årene altid været et fodboldmål i hver sin ende af banen.

Fodboldtræning

Vil du træne præcisionsskud så kan du montere skydedug på flere af vores mål. Vi har også reboundere som er perfekt til single træning, hvor skud og hovedstød kan trænes igen og igen. Er du mere til håndbold kan disse reboundere sagtens bruges.

Fodbold på kunstgræs

Kunstgræs på boldbaner bliver mere og mere populært da det har den gode egenskab at man kan spille i alt slags vejr. Skal du spille på kunstgræs så har vi mål der ikke behøver pløkker i jorden og som står solidt på græsset.

Flere af vores fodboldmål samles hurtigt uden brug af værktøj.