Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop

Penalhuse børns skoletaske og skolestart

Skal du bruge et penalhus der matcher din skoletaske? Leder du efter et penalhus til dig selv, dit barn eller en helt tredje? Ja så er du kommet til det rette sted, hos Justcool kan du helt sikkert finde det rette penalhus blandt det store udvalg. Justcool har et bredt sortiment af de lækreste og bedste penalhuse, i flere forskellige designs og mange farver, og det selvfølgelig til en fornuftig pris. Se også vores penalhuse med indhold fra JEVA, et penalhus der er både praktisk, smart og meget populær, indholdet består af blyanter, farveblyanter, viskelæder, linialer, tusser og blyantspidser. Køb dit penalhus her hos Justcool og få det leveret med posten, så bliver det vist ikke nemmere. Du behøver ikke bekymre dig om fejlkøb, for kan du ikke bruge dit nye penalhus alligevel, eller så det ikke helt ud som forventet, så kan du altid benytte dig af de 14 dages fuld returret og sende dit penalhus tilbage. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde et bestemt penalhus, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, der hurtigt vil give dig svar på dine spørgsmål, enten via telefon eller mail. Kundeservice er selvfølgelig også behjælpelige med alt andet end lige penalhuse.

Læs mereLæs mindre
Gitter Listen

Poster 1-42 af 157

Sæt Nedadgående Retning
 1. Beckmann Single section pencil case Game On
  -28%
  Beckmann Single section pencil case Game On
  Special Pris 179,00 kr. Regelmæssig Pris 249,00 kr.
 2. Herschel Settlement Penalhus Big Air
  -30%
  Herschel Settlement Penalhus Big Air
  Special Pris 136,00 kr. Regelmæssig Pris 195,00 kr.
 3. Herschel Settlement Penalhus Parachuters
  -30%
  Herschel Settlement Penalhus Parachuters
  Special Pris 136,00 kr. Regelmæssig Pris 195,00 kr.
 4. Eastpak Oval Pencil Case Brize Glow Pink
  -31%
  Eastpak Oval Pencil Case Brize Glow Pink
  Special Pris 109,00 kr. Regelmæssig Pris 159,00 kr.
 5. Dakine Accessory Case Full Bloom
  -9%
  Dakine Accessory Case Full Bloom
  Special Pris 99,00 kr. Regelmæssig Pris 109,00 kr.

Penalhus til skoletasken

Lyder du efter et nyt penalhus til SFO'en eller skolen, så har vi et stort udvalg af lækre penalhuse med flotte og fede motiver som fåes i hård box eller i et mere blødt design hvis du foretrækker det.

Du kan enten vælge et hvor du selv tilkøber indholdet ved siden af eller du kan vælge et af vores mange penalhuse med indhold, hvor det allerede er fyldt op med det mest nødvendige såsom lineal og blyanter i mange former og farver, samt viskelæder og ikke mindst en blyantspidser.

De fleste af vores små penalhuse matcher farverne på skoletaskerne og du kan vælge om det skal have et eller mange rum alt efter behov.

De mest populære mærker til børn er blandt andet Satch og Eastpak stærkt forfulgt af mærker som Herschel, JEVA og Beckmann.

Skal du starte på nyt studie har vi selvfølgelig også et penalhus til dig hvor farverne er mere neutrale og på flere af dem er der bla læderdetaljer eller flotte lynlåse i guld og andre farver. 

Et lille tip er at et penalhus uden indhold kan også bruges som en lille toilettaske, hvor der er plads til de vigtigste toilet ting.