Løbehjul - Bones Lejer

Løbehjul - Bones Lejer

Trick og stunt løbehjul

Trick & Stunt Løbehjul


Til både øvede og begyndereTrick løbehjul eller scooters som de også kaldes er blevet stort i Danmark. Vi er med på moden og sælger samlede/komplette løbehjul til dem der vil lave tricks eller til dem der bare vil cruise på deres løbehjul.


I forhold til et almindeligt løbehjul er et trick/stunt løbehjul ekstra solidt og tåler bedre den hårdføre behandling det udsættes for, når der skal landes tricks. Host justcool forhandler vi nogle af verdens mest anerkendte brands, som Slamm Scooters og Maui. Se hele vores udvalg nedenfor.


Bones kom til verden i de tidlige 80’ere. George Powell lagde mærke til at behovet for hurtigere og mere smooth kørsel var stigende. Derfor satte han sig for at skabe et betaleligt kvalitets kugleleje, som kunne leve op til alle skateres behov. Navnet er Bones Reds og er nu verdens mest solgte kugleleje. Han fik produktet sat i produktion og Bones er nu et af de mest kendte skateboard accessory mærker på markedet. Som årene gik kom der større interesse for Bones, hvilket åbnede dørene for at skabe nye produkter. Blandt andet hjul. Bones Wheel blev en stor succes og har nu et superbredt sortiment i forskellige hårdheder, højder og bredder. Bones har et kæmpe team. Teamet består af blandede skate stilarter og rammer lige godt 70 forskellige riders. Teamet er stadig voksende.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side