Julegaver - Køb inden
20/12-2019 kl 12.00 hvor vi sender sidste gang med gls
Santa Be Watchin

Skate - Supreme - Sure-Grip

Skate - Supreme - Sure-Grip




I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Supreme Rollers Supreme Rollers er kendt som en af de første danske producenter af rulleskøjter. Supreme Rollers produktion af rulleskøjter startede med side-by-sides i 1982. Siden da har Supreme Rollers side-by-side rulleskøjte - Turbo 33 - været ensbetydende med kvalitet til fornuftige priser. Efter succesen med side-by-side rulleskøjter er Supreme Rollers også begyndt at producere kunstskøjter og som noget helt nyt, justerbare inliners til børn. Hos Justcool fører vi hele Supreme Rollers produktudvalg, som du finder nedenfor.
Sure-Grip Sure-Grip er en af de helt klassiske producenter i skating branchen. Sure-Grip er et amerikansk brand og i hjemlandet er de meget stærk på side by side rulleskøjter til den action prægede Derby sport. Her i Danmark fører vi nogle af deres accessories og derudover så er det Sure-Grip’s understel der sidder på alu versionen af vores egen side by side rulleskøjte Supreme Turbo 33.

Vi har desværre ingen produkter, som matcher dine kriterier.

Hvis du mener der er sket en fejl, må du meget gerne kontakte os på info@justcool.dk.