GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Slamm - D-Street - SkaterTrainer

Skate - Slamm - D-Street - SkaterTrainer

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Slamm Slamm Scooters er et britisk brands, som siden 2010 har fokuseret på at producere trick løbehjul af høj kvalitet. Slamm Scooters er blandt kendt for at levere komplette trick løbehjul til en overkommelig pris og med et super fedt design. Specielt deres print og grafik sikrer at du skiller dig ud fra mængden. Et Slamm Løbehjul er et godt allround trick løbehjul af høj kvalitet, uden at være dyrt, hvilket gør det til et godt køb for øvede såvel som begyndere. Bag udviklingen af Slamm scooters produkter, står et lille team af primært bestående af skatere, som næsten er vokset op i de engelske skateparker. Holdet arbejder sammen med en række specialister som sikre at alle produkter overholder Slamm Scooters strænge krav. Du kan se alle vores Slamm Scooters produkter nedenfor.
SkaterTrainer SkaterTrainer er smarte gummibånd, som du monterer udover hjulene på dit skateboard. SkaterTrainers gør dine hjul firkantede og skridsikre, og sikre at dit skateboard ikke triller væk nok du øver tricks og flips. SkaterTrainer er det seneste inden for skateboarding og gør dig i stand til at lære tricks og flips endnu hurtigere. Kort sagt optimere du din træning og forbedre din indlæringskurve så du hurtigere bliver i stand til at udføre dine favorit tricks. Kort om SkaterTrainer: Lær trick og flips hurtigere Nemt og hurtigt at montere og afmontere Perfekt til nye og trænede skatere Passer til alle skateboards

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side