GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Slamm - D-Street - Mini Logo

Skate - Slamm - D-Street - Mini Logo

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Slamm Slamm Scooters er et britisk brands, som siden 2010 har fokuseret på at producere trick løbehjul af høj kvalitet. Slamm Scooters er blandt kendt for at levere komplette trick løbehjul til en overkommelig pris og med et super fedt design. Specielt deres print og grafik sikrer at du skiller dig ud fra mængden. Et Slamm Løbehjul er et godt allround trick løbehjul af høj kvalitet, uden at være dyrt, hvilket gør det til et godt køb for øvede såvel som begyndere. Bag udviklingen af Slamm scooters produkter, står et lille team af primært bestående af skatere, som næsten er vokset op i de engelske skateparker. Holdet arbejder sammen med en række specialister som sikre at alle produkter overholder Slamm Scooters strænge krav. Du kan se alle vores Slamm Scooters produkter nedenfor.
Mini Logo Forår 1996 Powell Skateboards Catalogue Mini-logo var endnu ikke født, og skateboardbranchen var ny med ideen om et “neutralt" produkt. Foråret 1996 var første gang Powell Skateboards (præmarkør til Skate One) tilbød et “neutralt" produkt og plantede frøet til Mini Logo fødsel. Sommeren 1996 så Powell Skateboards "Blanke" deck og hjul skifte til Mini Logo Deck og Mini Logo Hjul. Dette var første gang "Mini Logo" blev introduceret til skateboardbranchen. SST-behandling introduceret til Mini Logo-deck. Mini Logo Deck og hjul blev omdøbt til "Powell Mini Logo" deck og hjul for at demonstrere, hvor det "nye" billigere produkt kom fra.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side