FRI FRAGT og RETUR over 499,- med GLS Pakkeshop

Longboards til fart eller chill

Longboardet’s historie startede på Hawaii i 1950'erne, hvor de lokale surfere ombyggede deres trick skateboards til Longboards ved at gøre give dem længere deck, med større og blødere hjul for at efterligne den bølgende bevægelse og balance, der kræves af surfing. Der findes flere udgaver af longboards, men de mest populære er Freeride Longboards hvor du kan køre downhill og opnå en høj fart, til tricks eller hvis du vil slide. Med dette board kan du virkelig lave nogle skarpe sving uden at hjulene rører decket. Læs evt. mere om de forskellige typer af Longboards i bunden af siden, eller se vores bredere udvalg af skateboards.

Læs mereLæs mindre
Gitter Listen

4 Emner

Sæt Nedadgående Retning

De mest populære Longboards er

Freeride Longboards hvor du kan køre downhill og opnå en høj fart, til tricks eller hvis du vil slide. Med dette board kan du virkelig lave nogle skarpe sving uden at hjulene rører decket.

Cruiser Longboards er ofte lidt kortere og lettere at transportere. Som navnet siger så er cruising til transport og grundet boardets kicktail kan du hurtigt vippe boardet og lettere komme over forhindringer.

Pintail Longboards som minder en del om et surfboard hvor du opnå samme fornemmelse som når du rider på bølgen.

Dancing Longboards er en helt ny dille blandt drenge og piger. Med dette meget lange deck får du en helt dansegulv at udfolde dig på. Ja, med god musik i ørerne og mulighed for at øve dine dansemoves, what’s not to like????

× COOL DAYS - SPAR 10% på alle varer. Brug koden SOMMER10