Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop
Kurv

Mini Cart

Fingerboard - Små skateboards til finger-tricks

Et fingerboard er et miniature skateboard lavet af træ eller plastik. Du kan lave tricks med dit finger skateboard, ligesom du kan på et traditionelt skateboard. Hos os kan du også købe miniature ramper og gelændere/rails, hvis du ønsker flere udfordringer. Fingerboards blev første gang fremstillet i slut 70’erne og blev dengang brugt som nøglering af professionelle skatere. I de 40 år der er gået er der virkelig sket meget med kvaliteten og fingerboardet er nu blevet allemandseje grundet den kvaliteten og det autentiske look. Fingerboards er sjove at lege med, fordi du kan simulere rigtige skateboard tricks med dem.

Læs mereLæs mindre
Gitter Listen

12 Emner

Sæt Nedadgående Retning

Finderboards fra Blackriver

Et fingerboard er en lille, fungerende kopi af et rigtigt skateboard. Det lille skateboard giver ryttere mulighed for at genskabe skateboardets kernetricks og manøvre ved at bruge deres mellem- og pegefinger. Et fingerboard har alt, hvad et skateboard i standardstørrelse har.

Kan man bygge sit eget Fingerboard?

Ja, det kan man. Der findes fingerboard samlesæt, hvor man selv kan fremstille sit eget mini skateboard fra bunden. Der medfølger finér-træ, lim, presse, slibeklods og andre nødvendige dele til at fremstille et fingerboard.

Hvilke tricks kan man lave med et Fingerboard?

De bedste til Fingerboards tricks kan udføre de samme tricks som rigtige skateboardere. Til begyndere er Kickflip, Ollie, Front side 180, Back side 180, Pop shuvit og Treflips nok de nemmeste tricks at lære.

Kan man bygge sin egen Fingerboard rampe?

Ja, det er kun fantasien der sætter grænser. De fleste der selv bygger ramper laver dem i træ. Måske en oplagt mulighed til sløjdtimerne. Man kan også støbe sin egen rampe i beton, det kræver at man laver en lille form og hælder en støbe blanding ned i formen. Husk altid at rådføre dig med en voksen, hvis du går igang med rampe støbning så der bruges de rigtige materialer.

Fingerboards er populære i øjeblikket og flere og flere dyrker denne hobby. Der bliver konstant udviklet nye og bedre mini skateboards og mini skateramper. Der bliver afholdt Fingerboard konkurrencer med flotte præmier og på SoMe kan du finde inspiration til nye tips og tricks fra de bedste fingerboardere.