GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Rio Roller - SkaterTrainer

Skate - Rio Roller - SkaterTrainer

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Rio Roller Rio Roller det originale side by side skate brand, Rio Roller, tilbyder produkter i høj kvalitet til piger og drenge som gerne vil se godt ud mens de er aktive. Voksne kan selvfølgelig også være med, flere af modellerne får i store størrelser. Kvaliteten er i top og alle Rio Roller gennemgår en høj kvalitets-kontrol. Alle Rio Roller rulleskøjter er designet til sjov og med et væld af forskellige farver og disco farver er der rulleskøjter til en hver smag. “Love My Rios, Love My Life”!
SkaterTrainer SkaterTrainer er smarte gummibånd, som du monterer udover hjulene på dit skateboard. SkaterTrainers gør dine hjul firkantede og skridsikre, og sikre at dit skateboard ikke triller væk nok du øver tricks og flips. SkaterTrainer er det seneste inden for skateboarding og gør dig i stand til at lære tricks og flips endnu hurtigere. Kort sagt optimere du din træning og forbedre din indlæringskurve så du hurtigere bliver i stand til at udføre dine favorit tricks. Kort om SkaterTrainer: Lær trick og flips hurtigere Nemt og hurtigt at montere og afmontere Perfekt til nye og trænede skatere Passer til alle skateboards

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side