GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Maui - Sure-Grip

Skate - Maui - Sure-Grip

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Maui Maui and Sons stammer fra det sydlige og solrige Californien hvor der er massere af surfere og laidback stemning. Surfing og livstilen der følger med surfing er en del af Maui and Sons livsstilsbrand. Udover de fede surfer stil er Maui and Sons også kendt for at producere produkter af aller højeste kvalitet, men som samtidig er til at betale. Hos Justcool ønsker vi at give dig den energi og umiddelbarhed, fra surfermiljøet, som Maui and Sons produkter er gennemsyret af. Vi er derfor glade for og stole af at have Danmarks største udvalg af trickløbehjul og skateboards fra Maui and Sons. Er du vild med sol, varme, massere af energi og den tilbagelænede surfer livsstil, så er Maui and Sons and deres produkter, helt sikkert noget for dig!
Sure-Grip Sure-Grip er en af de helt klassiske producenter i skating branchen. Sure-Grip er et amerikansk brand og i hjemlandet er de meget stærk på side by side rulleskøjter til den action prægede Derby sport. Her i Danmark fører vi nogle af deres accessories og derudover så er det Sure-Grip’s understel der sidder på alu versionen af vores egen side by side rulleskøjte Supreme Turbo 33.

1 til 24 af 79

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 af 79

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4