GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Independent Trucks - SFR - Bones Lejer

Skate - Independent Trucks - SFR - Bones Lejer

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Independent Trucks Skateboard truck mærket Independent blev lanceret i 1978. Dette skete i et samarbejde mellem Richard Novak, Jay Shiurman, Fausto Vitello (der også er ide manden til Trasher Magazine) og Eric Swenson. Firmaet blev startet på baggrund af manglende kvalitet i de daværende, eksisterende truckmærker. Dette skulle Independent lave om på. De fik produceret deres første trucks ”Stage one” og alle var henrykte. Sidan da har Independent kun udviklet sig i den gode retning og er i dag et af de bedst kendte truck-mærker verden over. Independent skiller sig ud fra andre brands, på den måde, at de sponsorerer mange forskellige skatere, som giver et indblik i hvad disse trucks egentlig er i stand til. (næsten alle stilarter). Teamet består af nogle af de helt store skatelegender, som for eksempel: Tony Hawk, Rune Glifberg, Ryan Sheckler, Chris Haslam,Tommy Guerrero og Steve Caballero (Også Powell Peralta Teamrider)

Bones kom til verden i de tidlige 80’ere. George Powell lagde mærke til at behovet for hurtigere og mere smooth kørsel var stigende. Derfor satte han sig for at skabe et betaleligt kvalitets kugleleje, som kunne leve op til alle skateres behov. Navnet er Bones Reds og er nu verdens mest solgte kugleleje. Han fik produktet sat i produktion og Bones er nu et af de mest kendte skateboard accessory mærker på markedet. Som årene gik kom der større interesse for Bones, hvilket åbnede dørene for at skabe nye produkter. Blandt andet hjul. Bones Wheel blev en stor succes og har nu et superbredt sortiment i forskellige hårdheder, højder og bredder. Bones har et kæmpe team. Teamet består af blandede skate stilarter og rammer lige godt 70 forskellige riders. Teamet er stadig voksende.

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2