GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Independent Trucks - Grit

Skate - Independent Trucks - Grit

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Independent Trucks Skateboard truck mærket Independent blev lanceret i 1978. Dette skete i et samarbejde mellem Richard Novak, Jay Shiurman, Fausto Vitello (der også er ide manden til Trasher Magazine) og Eric Swenson. Firmaet blev startet på baggrund af manglende kvalitet i de daværende, eksisterende truckmærker. Dette skulle Independent lave om på. De fik produceret deres første trucks ”Stage one” og alle var henrykte. Sidan da har Independent kun udviklet sig i den gode retning og er i dag et af de bedst kendte truck-mærker verden over. Independent skiller sig ud fra andre brands, på den måde, at de sponsorerer mange forskellige skatere, som giver et indblik i hvad disse trucks egentlig er i stand til. (næsten alle stilarter). Teamet består af nogle af de helt store skatelegender, som for eksempel: Tony Hawk, Rune Glifberg, Ryan Sheckler, Chris Haslam,Tommy Guerrero og Steve Caballero (Også Powell Peralta Teamrider)
Grit Grit Scooter Co. Er et af de førende brands inden for freestyle løbehjul. De blev hurtigt et af de hurtigst voksende løbehjul brands i verden. Og kan derfor tilbyde alt indenfor løbehjul. Både i begynder (færdigsamlet løbehjul) og Pro (reservedele og individuelle komponenter). Grit går meget op i at lytte til deres teamriders, når det gælder kvalitet af løbehjul og enkeltdele. På den måde sikrer de sig den bedst mulige kvalitet af løbehjul. Så lige gyldigt om du er nybegynder eller hardcore streetslayer, har Grit scooters et løbehjul tilpasset til din stil.

1 til 24 af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2