GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Grit - Sure-Grip

Skate - Grit - Sure-Grip

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Grit Grit Scooter Co. Er et af de førende brands inden for freestyle løbehjul. De blev hurtigt et af de hurtigst voksende løbehjul brands i verden. Og kan derfor tilbyde alt indenfor løbehjul. Både i begynder (færdigsamlet løbehjul) og Pro (reservedele og individuelle komponenter). Grit går meget op i at lytte til deres teamriders, når det gælder kvalitet af løbehjul og enkeltdele. På den måde sikrer de sig den bedst mulige kvalitet af løbehjul. Så lige gyldigt om du er nybegynder eller hardcore streetslayer, har Grit scooters et løbehjul tilpasset til din stil.
Sure-Grip Sure-Grip er en af de helt klassiske producenter i skating branchen. Sure-Grip er et amerikansk brand og i hjemlandet er de meget stærk på side by side rulleskøjter til den action prægede Derby sport. Her i Danmark fører vi nogle af deres accessories og derudover så er det Sure-Grip’s understel der sidder på alu versionen af vores egen side by side rulleskøjte Supreme Turbo 33.

1 til 24 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4