GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Globe - Tobby

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Globe startede i midten af 1980’erne med design, produktion og distribution af tredjeparts brands i Australien, med firmaet Hardcore Enterprises (Idag kendt som Globe International). De 3 brødre Stephen, Peter og Matt startede et globalt boardsports brand, først med sko for skatere og surfere i midten af 1990’erne, så med tøj og sportsudstyr til det bredere marked. Idag har det samme slæng af skatere, surfere og snowboardere, der startede Globe brandet, vokset til et internationalt netværk af designere, og udøvere der er sammenført af boardsport, gadekultur, medie og design og film. Med design centre og conceptbutikker i Melbourne, Sydney, Guldkysten, Los Angeles og Hossegor bliver Globe brandet nu solgt i udvalgte butikker i over 100 lande på verdensplan.
Tobby blev stiftet i 1936 og har lige siden fremstillet snørebånd i den nordlige del af Østrig, kaldet “Waldviertel”. Tobby gør en pli i at deres produkter alle bliver fremstillet på deres egen fabrik, hvor de en meget fastlagt idé om håndværk. Tobby er i øvrigt en familiedreven virksomhed.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side