GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Bladerunner - Tobby

Skate - Bladerunner - Tobby

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Bladerunner er Rollerblade’s entry brand. Rollerblade er opfinder af inline skøjten og er verdens vel nok største producent af inline rulleskøjter.

Alle Bladerunner’s modeller deler design med deres søster modeller fra Rollerblade, men udførslen er lidt billigere uden at det går på kompromis med kvaliteten. Derfor får man med Bladerunner alle de gode løsninger og velkørende skøjter fra Rolleblade til en rigtig fornuftig pris.

Bladerunner har til børnene flere størrelses justérbare modeller der kan følge børnene i flere år. Systemet for justering af størrelsen har flere år på bagen, og er et både simpelt og robust system der virker upåklageligt i hele skøjtens levetid


Tobby blev stiftet i 1936 og har lige siden fremstillet snørebånd i den nordlige del af Østrig, kaldet “Waldviertel”. Tobby gør en pli i at deres produkter alle bliver fremstillet på deres egen fabrik, hvor de en meget fastlagt idé om håndværk. Tobby er i øvrigt en familiedreven virksomhed.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side