GRUNDET COVID-19 TILBYDER VI LEVERING TIL DIN HOVEDDØR FOR KUN 39,- KR MED GLS:
Vælg GLS med hjemmelevering når du vælger leveringsmetode

Skate - Bladerunner - Hyper

Skate - Bladerunner - Hyper

I vores skate-kategori finder du alle vores skater produkter, som f.eks. beskyttelsesudstyr, skateboards og trickløbehjul.


Bladerunner er Rollerblade’s entry brand. Rollerblade er opfinder af inline skøjten og er verdens vel nok største producent af inline rulleskøjter.

Alle Bladerunner’s modeller deler design med deres søster modeller fra Rollerblade, men udførslen er lidt billigere uden at det går på kompromis med kvaliteten. Derfor får man med Bladerunner alle de gode løsninger og velkørende skøjter fra Rolleblade til en rigtig fornuftig pris.

Bladerunner har til børnene flere størrelses justérbare modeller der kan følge børnene i flere år. Systemet for justering af størrelsen har flere år på bagen, og er et både simpelt og robust system der virker upåklageligt i hele skøjtens levetid


Hyper Hyper Wheels blev stiftet i 1987 med det klare mål at producere verdens bedste rulleskøjte hjul. Den mission er lykkedes og Hyper Wheels er i dag den største og mest præmierede producent af hjul til rulleskøjter. Hyper Wheels har hjul til alle discipliner og i alle kvaliteter, så der er helt sikkert et hjul der matcher dine ønsker.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side