FRI FRAGT og RETUR over 399,- med GLS Pakkeshop
Kurv

Mini Cart

Beckmann
Beckmann

Beckmann så dagens lys i 1946 i Norge. Målet er at designe skoletasker, der er behagelige at have på og samtidig gode for ryggen. Kåret til bedst i test. Beckmanns vigtigste værdier er dygtighed og glæde, og som de skriver: "Dygtighed – vi kan vores sager, tager initiativ, deler videnskab og er løsningsorienteret" og "Glæde: Vi trives, gør hinanden gode og gør hinanden bedre, og det skal smitte af på vores produkter, kunder og omverden". Beckmann har gennem tid taget mange initiativer, der hjælper børn ude i verden. De støtter bl.a. programmet Speed School, der hjælper børn i Mali, Burkina Faso og Niger med at komme tilbage i skole. Beckmann har lavet mange videoer til brug af deres tasker. Her kan du se hvordan skoletasken skal sidde på ryggen, hvordan man pakker skoletasken bedst og hvor smart det er at vaske den, blot ved at afmontere få dele. Oplagt hvorfor Beckmann kan være den rigtige skoletaske for dit barn.

Gitter Listen

Poster 1-42 af 130

Sæt Nedadgående Retning
 1. Beckmann Rejsetaske til børn Dream
  Tilbud
  Beckmann Rejsetaske til børn Dream
  Special Pris 599,00 DKK Regelmæssig Pris 699,00 DKK
 2. Beckmann Skoletaske 22L Tiger Team, sæt af 6 dele
  Tilbud
  Beckmann Skoletaske 22L Tiger Team, sæt af 6 dele
  Special Pris 1.199,00 DKK Regelmæssig Pris 1.299,00 DKK
 3. Beckmann Urban Taske 30L Rust
  Tilbud
  Beckmann Urban Taske 30L Rust
  Special Pris 749,00 DKK Regelmæssig Pris 799,00 DKK
 4. Beckmann Urban Taske 30L Foggy Green
  Tilbud
  Beckmann Urban Taske 30L Foggy Green
  Special Pris 749,00 DKK Regelmæssig Pris 799,00 DKK
 5. Beckmann Termoflaske Pink 320ML
  Tilbud
  Beckmann Termoflaske Pink 320ML
  Special Pris 149,00 DKK Regelmæssig Pris 199,00 DKK
 6. Beckmann Termoflaske Sort 400ML
  Tilbud
  Beckmann Termoflaske Sort 400ML
  Special Pris 149,00 DKK Regelmæssig Pris 199,00 DKK
 7. Beckmann Termoflaske Berry 400ML
  Tilbud
  Beckmann Termoflaske Berry 400ML
  Special Pris 149,00 DKK Regelmæssig Pris 199,00 DKK
Gitter Listen

Poster 1-42 af 130

Sæt Nedadgående Retning

Beckmann Skoletasker

Beckmann er norsk og har været nordmændenes foretrukne skoletaske brand i mange år og vandt Bedst i Test i 2020. Udvalget er både til skolestart, mellemskole og udskoling. I Danmark har forældre også fået øjnene op får Beckmann’s kvalitet og store udvalg af skoletasker og de er nu i top 3 over mest solgt tasker. Beckmann går meget op i hensynet til miljøet og bruger mest genanvendelige materialer i produktionen.

Beckmann udvalget starter med rygsækken til børnehaven i flotte farver og med seje motiver, med plads til et lille tæppe, drikkedunk og madkasse.

Til skolestart kan du købe Beckmanns klassiske rygsække og skoletaskesæt, som er kendetegnet ved at de er lidt mindre og slanke i modellen end traditionelle begynder skoletasker. Dermed får dit barn en rygsæk som ikke virker for stor og klodset. Bemærk at Beckmann har vundet en stor international pris IGR for bedste ergonomiske skoletaske, hvor bedømmerne var læger, ergoterapeuter og andre fagfolk.

Om du er pige eller dreng så får du friske designs og flotte farver. Med egneskaber som justerbar brystrem og mavebælte og blinkende lys og reflekser samt integreret regnslag og vandtæt lomme til madkassen, nøgleringsholder og lille pung med flere badgets får du virkelig meget for pengene når du køber din skoletaske hos Beckmann.

Er du ved at være en af de store i skolen og træt af de lidt barnlige motiver, så se Beckmann’s udvalg af andre tasker HER. Udvalget er i mere neutrale farver og størrelserne er fra 20 liter og helt op til 35 liter. Skal du starte i 8. klasse, gymnasiet, universitetet eller anden uddannelse har de fleste skoletasker separate polstrede lommer til laptop.

Beckmann har selvfølgelig også et stort udvalg af penalhuse som matcher taskerne og PC cover også kaldet sleeve kan også tilkøbes.

Mange søger efter vandtætte skoletasker grundet det danske klima og regnvejr og bliver desværre skuffede når de opdager at det var vandafvisende materialer der henvises til. Ingen tasker er vandtætte, da syninger og lynlåse ikke kan betegnes som vandtætte. Men køber du et regnslag til din skoletaske så skulle problemet være løst.

× UNDGÅ UDSOLGTE JULEGAVER Køb nu - Vi bytter frem til 31. Januar 2022!