Ring til os på: 88 626 627

Persondatapolitik

Justcool ApS(“Justcool“, ”vi”, ”vores”) behandler persondata om brugere af vores hjemmeside. Vi værner om persondata og følger den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte de persondata, som vi behandler.

Det er i alle tilfælde vores mål at opretholde et højt niveau for beskyttelse af persondata.

Sådan beskytter vi persondata

Justcool behandler persondata lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde.
Vi har derfor truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, så personoplysninger altid er beskyttet mod fx tab, manipulering og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhed, så den stemmer overens med den teknologiske udvikling. Vi udarbejder altid en risiko analyse for alle teknolgoier vi anvender i forbindelse med behandling af persondata.

Hvilke persondata behandler vi?

Justcool behandler kun persondata, når vi har behandlingshjemmel til det. Vi behandler kun almindelige persondata men ikke følsomme persondata.
Justcool opbevarer kun persondata, så længe det er nødvendigt og kun for at opfylde de formål, som behandlingen kræver. For alle processer der inkluderer persondata er der udarbejdet en plan for opbevaringstiden, så vi sikre at data ikke opbevares længere end nødvendigt.

For at kunne opfylde vores kontraktslige forpligtigelser(behandling og forsendelse af ordre) indsamlet vi og behandler følgende persondata:

 

Persondata

Data

Anvendelse af data

Hjemmel

ja

Navn

Ordrehåndtering og regnskabspligt

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Faktureringsadresse

Ordrehåndtering og regnskabspligt

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Leveringsadresse

Ordrehåndtering og regnskabspligt

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Telefonnummer

Ordrehåndtering

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Email

Ordrehåndtering

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Email

login/gendan password hvis der er oprettet en bruger

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Transaktions oplysninger

Ordrehåndtering og regnskabspligt

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

IP adresse

Lokalisering af nærmeste GLS pakkeshop, samt fraught detection.

Behov for at kunne opfylde kontrakt

 

Hvornår videregiver vi persondata?

Justcool videregiver aldrig persondata til eksterne (dvs. til tredjepart) uden at den registrerede har givet samtykke hertil, medmindre der er lovmæssigt belæg for det, eller vi bliver pålagt det af en domstol.

Sikring af tredjeparts behandling

Vi kan benytte databehandlere uden for Justcool. Eksterne databehandlere behandler kun persondata på vegne af Jstcool til de specifikke formål, som oplysningerne oprindeligt er indsamlet til, og kun efter instruks fra Justcool. 

Som udgangspunkt overfører Justcool ikke personoplysninger til lande uden for EU og EØS, med mindre databehandlere er Privacy Shield certificeret. Privacy Shield certificeringen er en sikkerheds godkendelse anerkendt af EU til behandling af persondata for EU borgere.

Justcool benytter følgende tredjeparter til behandling af persondata:

Google Analytics

Følgende data indsamles og behandles af Google:

Persondata

Data

Anvendelse af data

Hjemmel

nej

Browser- og enhedsoplysninger

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering.

-

nej

Oplysninger om brug af websitet

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering.

-

ja

Anonymt Google cookie id til brug af website analyse

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering.

Legitim interesse

ja

Transaktions ID

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering.

Samtykke via handelsbetingelser

ja

User ID

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering.

Samtykke via samtykke bar

ja

Anonymt Google cookie id til brug i markedsføring

Indsigt i demografisk data, samt aktivering af remarketing funktioner på Googles indkøbsplatforme.

Samtykke via samtykke bar

ja

Oplysninger om demografi (køn/alder)

Analyse af website og trafikkilder effekt i kombination med demografisk data, til løbende optimering.

Samtykke via samtykke bar

 

Følgende persondata er bevidst valgt fra

  • IP adresse

 

Clerk

Følgende data indsamles og behandles af Clerk:

Persondata

Data

Anvendelse af data

Hjemmel

nej

Oplysninger om brug af websitet

Analyse af søge- og browser adfærd til  optimering af søgealgoritme og produktanbefalingsalgoritme

-

ja

Anonymt cookie id til brug af website analyse

Analyse af søge- og browser adfærd til  optimering af søgealgoritme og produktanbefalingsalgoritme

Legitim interesse

ja

Transaktions ID

Analyse af købs adfærd til optimering til optimering af søgealgoritme og produktanbefalingsalgoritme

Samtykke via handelsbetingelser

 

Følgende persondata er bevidst valgt fra

  • Email adresse

 

Facebook

Følgende data indsamles og behandles af Facebook:

Persondata

Data

Anvendelse af data

Hjemmel

ja

HTTP-header

Analyse af søge- og browser adfærd til  optimering af annoncering på Facebook

Samtykke via samtykke bar

ja

Cookie id til brug af website analyse

Analyse af søge- og browser adfærd til  optimering af annoncering på Facebook

Samtykke via samtykke bar

ja

Transaktions ID

Analyse af købs adfærd til optimering til optimering af annoncering på Facebook

Samtykke via handelsbetingelser

nej

Oplysninger om brug af websitet

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering af annoncering på Facebook.

-

Ubivox

Følgende data indsamles og behandles af Ubivox:

Persondata

Data

Anvendelse af data

Hjemmel

ja

IP adresse for tilmelding

Dokumentation af tilmelding

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

IP adresse for bekræftelse

Dokumentation af bekræftelse

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Email

Fremsendelse af nyhedsbrev

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Navn

Fremsendelse af personaliseret nyhedsbrev

Samtykke via formular

 

ePay

Følgende data indsamles og behandles af ePay:

Persondata

Data

Anvendelse af data

Hjemmel

ja

Betalingsoplysninger

Ordrehåndtering

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

Transaktions ID

Ordrehåndtering

Behov for at kunne opfylde kontrakt

ja

IP adresse

Fraud detection.

Samtykke via handelsbetingelser

 

 

Den registreredes rettigheder

Retten til at modtage oplysning om behandling af egne persondata (oplysningspligt) .
Retten til at have indsigt i egne persondata (indsigtsret)
Retten til at få urigtige persondata berigtiget (berigtigelsesret)
Retten til at få egne persondata slettet (sletteret – ”retten til at blive glemt”)
Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af persondata (indsigelsesret)
Samtykke
Såfremt data er indsamlet med skriftligt samtykke, kan samtykke altid tilbagekaldes (hvilket vil fremgå af samtykkeerklæringen).
Der indsamles ikke persondata fra tredjepart.

Gør brug af dine rettigheder:
Ønsker du at benytte dig af dine rettigheder beder vi dig skrive til Justcool, Søborg Hovedgade 115, 2860 Søborg, info@justcool.dk.
Du kan forvente at høre fra os senest 30 dage efter din forespørgsel er modtaget.

Sådan klager du
Ønsker du at klage over den måde, vi behandler oplysninger om dig på, skal du skrive til den klageansvarlige.:

Att.: Den klageansvarlige, Justcool, Søborg Hovedgade 115, 2860 Søborg, info@justcool.dk.

Datatilsynet

Hvis din henvendelse ikke imødekommes, kan du skrive til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, DK-1300 København K.
Du kan komme til datatilsynets hjemmeside ved at klikke HER