Fri Fragt over 499 kr. til GLS PakkeShop
Kurv

Mini Cart

Sådan vasker du skoletasken

Kan man vaske en skoletaske?

Der er forskellige anbefalinger fra producent til producent, men svaret er ja når det gælder Beckmann tasker. Der er dog nogle forholdsregler du skal følge, men så behøver du ikke at bekymre dig om du skal købe en helt ny taske når den gamle er blevet beskidt.

Vi anbefaler at du vasker Beckmann skoletasken i hånden med vaskemiddel. Du kan også vaske tasken i vaskemaskine på et skånsomt program med lidt sæbe, husk at lægge tasken i et pudebetræk eller lignende så stropper, lynlåse og andre dele ikke bliver beskadiget under vask. Husk at garantien på tasken bortfalder hvis du vasker tasken i vaskemaskine.

Inden du vasker tasken, skal du huske at fjerne alle løse dele, regnslag, badges/mærker, lys m. fl. (Lyset fjernes ved først at skrue den lille skrue af og derefter dreje blinklyset og tage batteriet ud).

Tjek altid ALLE rum for indhold inden vasker tasken, ærgerligt hvis en lille bog eller andet går i stykker under vasken.

Når din skoletaske er vasket, anbefaler vi at du imprægnerer tasken. Imprægnering kan købes i de fleste supermarkeder, samt taske og sko butikker. Husk at læse imprægnerings instruktionen inden brug, så du bruger produktet rigtigt og undgår fejl. Test eventuelt på et usynligt område.