Ring til os på: 60 64 71 30

Scoot and Ride

Scoot & Ride har med deres innovative design skabt en serie af vinder produkter for alle børn mellem 1 og 8 år. Den unikke kombination af løbecykel og løbehjul er det perfekte produkt for den udvikling barnet i de år gennemgår fra usikkert gående til 'flyvende' på et løbehjul.


Den nemmeste måde at forstå produkternes unikke funktion er ved at tage et kig på Scoot & Rides hjemmeside: klik her


Eller alternativt søge 'Scoot and Ride' på youtube, hvor der er mange gode bruger videoer: YouTube videoer.


Modellerne:
Highway Baby; er den mindste udgave til børn fra ca. 1-3 år. Barnet vil starte på løbecyklen når de begynder at gå og efterhånden som barnets balance udvikler sig bliver de i stand til at benytte løbehjuls funktionen og dermed udvikle deres balance yderligere.


Highway Freak og Highway Buddy; er for de 3-5 årige og her vil børnenes brug typisk være jævnt fordelt mellem løbecykel og løbehjulsfunktionen. Dog vil de ældste børn i aldersgruppen nok primært benytte løbehjulsfunktionen.


Highwaygangster; er for de 5-8 årige og i denne aldersgruppe er det overvejende løbehjulsfunktionen der benyttes, men stadigværk er det både sjovt og afslappende at kunne sætte sig på løbecyklen og sætte tempoet lidt ned.


Sikre produkter:
Fælles for alle modellerne er det store forhjul der giver mere sikker kørsel på alle type underlag. De almindeligt kendte stunt løbehjul er med deres meget små hjul en udfordring på veje og stier, hvor underlaget som bekendt byder på mange buler og huller.


Far og mor også glade:
Og det er ikke kun børnene der vil sætte pris på dual funktionen. For forældrene er er der også en række fordele. Først og fremmest er der penge at spare, men dual funktionen gør også hverdagen lidt nemmere. F.eks. på en gåtur hvor turen bliver lidt sjovere når barnet kan skifte mellem de 2 modes og derved bevare tålmodigheden og kræfterne lidt længere. Eller når bilen skal pakkes til en familie weekend i sommerhuset, sommerferien eller lignende.


Vi syntes Scoot & Ride produkterne byder på en masse fordele for både børn og forældre og vi er rigtig glade for at kunne tilbyde dem her i vores webshop eller i vores butik på Søborg Hovedgade.1 til 9 af 10

Sorter faldende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 9 af 10

Sorter faldende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2