Ring til os på: 60 64 71 30

Rollerblade

Rollerblade

Allerede i 1700 tallet var der hollandske forsøg på at lave en rulleskøjte med hjul på række. Men det var først i 1980 at inline konceptet blev kommercialiseret af to ishockey brødre fra Minneapolis.


Det blev starten på Rollerblade der hermed betragtes som 'opfinder' af inline skøjten, og mange steder bruges da også betegnelsen ’Go Rollerblading’ om det at løbe på inline skøjter.Så Rollerblade har været med helt fra starten og de er til stadighed den største globale producent af inline rulleskøjter og tilbehør hertil.


Rollerblade har et omfattende sortiment til både børn og voksne og der er en skøjte til alle uanset niveau og hvilken ’rulleskøjte disciplin’ man foretrækker. Lidt forsimplet inddeler man rulleskøjter i 3 kategorier;


- ’Marathon/fitness’ er som navnet indikerer for dem der deltager i løb og bruger skøjterne til motion. Disse skøjter har større hjul og ofte længere sporvidde, hvilket gør skøjterne hurtigere og mere stabile mod ujævnheder i underlaget.


- ’Urban’ er skøjter for løbere der bruger deres skøjter i byerne til enten transport eller fornøjelse. Disse skøjter har mindre hjul og er derfor mere manøvre dygtige. Ligeledes er disse skøjter mere robuste så de klarer spring fra kantstene etc.


- ’Street’ er skøjter for kørsel på ramper og i skateparks. Disse skøjter har meget små hjul og er ekstremt robuste, så de kan modstå de høje spring.


Til børnene har Rolllerblade flere modeller der er justérbare i størrelse så de kan bruges i flere sæsoner. Og da sikkerheden selvfølgelig er central, så har Rollerblade ligeledes et stort udvalg af sikkerhedsudstyr og hjelme.  
1 til 9 af 53

Sorter faldende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 af 53

Sorter faldende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5